Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία ΤΟΜΗ AEBE  δραστηριοποιείται στο χώρο των διανομών από το 1987.  Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τη μετατροπή της Ε.ΤΟΓΑΝΙΔΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε.  η οποία ξεκίνησε στην Αθήνα το 1974.

Ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας είναι ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΓΑΝΙΔΗΣ. Αντιπρόεδρος της εταιρείας είναι η ΕΥΘΥΜΙΑ ΤΟΓΑΝΙΔΟΥ και μέλος η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΓΑΝΙΔΟΥ.

Η κύρια και μοναδική ενασχόληση της εταιρείας ΤΟΜΗ AEBE  είναι η πώληση και διανομή προϊόντων ξηρού φορτίου, κατεψυγμένων  προϊόντων και παγωτών.

Η εταιρεία διαχωρίζει τις συνεργασίες της σε δύο μορφές :

Α) Αντιπροσωπείες – Ειδικές συνεργασίες

Β) Αμιγώς εμπορικές

Με την πρώτη μορφή συνεργασίας κύριοι συνεργάτες μας είναι οι εταιρείες:  ΜΠΑΡΜΠΑΣΤΑΘΗΣ,  FRIESLANDCAMPINA, UNILEVER, CRETA FARM, EL SABOR, MEDITTERA, ΠΗΓΑΣΟΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ, LITELIME

Με τη δεύτερη μορφή συνεργασίας προμηθευτές μας είναι μεταξύ άλλων οι εταιρείες:  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠONITA, PERFETTI   κ.α.

Φιλοσοφία μας είναι η παροχή αρίστης ποιότητας υπηρεσιών στους τομείς ΠΩΛΗΣΗ - ΠΡΟΩΘΗΣΗ - ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ - ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ, καταναλωτικών αγαθών, προσφέροντας στα προϊόντα των προμηθευτών μας τη μέγιστη κάλυψη των σημείων πώλησης, αριθμητική διανομή, εκτενής παρακολούθηση των σημείων πώλησης, στατιστικές πληροφορίες. Απαρτίζεται δε από ικανότατα στελέχη που εκπαιδεύονται συνεχώς, βελτιώνοντας το επίπεδο εξυπηρέτησης και υπηρεσιών σε προμηθευτές και πελάτες.

Το μόνιμο προσωπικό της εταιρείας αποτελείται από 18 υπαλλήλους και 4 διευθυντικά στελέχη ενώ εποχιακά αυξάνεται.

Η εταιρεία μας διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο 4ο χλμ Εθνικής Οδού Ν.Μουδανιών-Θεσ/νικης , με αποθηκευτικό χώρο ξηρού φορτίου 7050 m3 και ψυκτικού θαλάμου 3000 m3 αλλά και θάλαμο συντήρησης προϊόντων 450 m3.

Οι προδιαγραφές των εγκαταστάσεων της εταιρείας εξασφαλίζουν στα προϊόντα τις καλύτερες συνθήκες αποθήκευσης, φόρτωσης και μεταφοράς.

Η εταιρεία επενδύει ετησίως σε μηχανογράφηση, ανθρώπινο δυναμικό, σε αποθηκευτικές εγκαταστάσεις, σημαντικά κονδύλια, έτσι ώστε να συμβαδίζει με τις τάσεις της αγοράς και να πρωτοπορεί σε επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών και προμηθευτών.

Συμβαδίζοντας με τις σύγχρονες εξελίξεις της αγοράς, η εταιρεία ΤΟΜΗ, φιλοδοξεί να καταλάβει ηγετικό χώρο στους τομείς που δραστηριοποιείται ανταποκρινόμενη στις προσδοκίες των συνεργατών της.